Дерматология

Вашите кожни проблеми са в компетентни ръце

Съвременните дерматологични процедури подпомагат третирането и лечението на остри и хронични заболявания на кожата. Можем да третираме терапеветично възпалителни кожни заболявания като акне, екзема, розацея и псориазис. Разбира се, ние също лекуваме гъбични заболявания и бактериални и вирусни инфекции на кожата.

Широката гама от дерматологични манипулации осигурява ефективни начини за профилактика на остри и хронични заболявания на кожата.

Много от заболелите страдат не само от органичните симптоми, които предизвикват кожните заболявания, но също така и от видимостта и социалните ефекти, понякога свързани с този проблем. В частната ми практика Вие поверявате здравето на кожата си в компетентни ръце и по време на терапията получавате грижи от опитен специалист.

Разбира се, ние работим в съответствие с последните медицински познания. Вие и вашите желания са наш основен приоритет. Искаме да се чувствате удобно в кожата си и в нашата дерматологична практика. Запишете час за консултация в рамките на работното ни време.

Превенция

Превенция на рака на кожата – ранна диагностика

Възползвайте се от възможността за предотвратяване на рак на кожата и си запишете час за скрининг на рака на кожата. Ракът на кожата се диагностицира много рано, тъй като той е видим отвън. И колкото по-рано се открие ракът на кожата и се лекува, толкова по-големи са шансовете за възстановяване. Ние можем да предложим в нашата дерматологична практика превенция на рака на кожата при най-високите медицински стандарти. Компютърната фотографска документация предоставя възможност да се визуализират и най-малките кожни лезии и да могат да бъдат оценени.Осъществявайте профилактика на рак на кожата и скрийнинг на рак на кожата на редовни интервали, за да се предпазите от една коварна ракова болест, която не причинява болка в ранните етапи. Ранното откриване трябва да бъде направено на интервали от 1-2 години, така че лезиите да могат да бъдат открити и лекувани. Сред най-важните превантивни мерки се включва избягване на слънчеви изгаряния.

Бял рак на кожата - ранното диагностициране е от жизненоважно значение

Белият рак на кожата, наричан още светъл рак на кожата, съществува в различни форми. Най-често срещаната форма на рак на кожата е актинична кератоза. Също така за белия рак на кожата е валидно, че колкото по-рано бъде открит ракът, толкова по-добри са шансовете за възстановяване. Лечението на светлия рак на кожата може да бъде направено чрез кремове, криотерапия, хирургично отстраняване, лазерно лечение и / или фотодинамична терапия. Консултирайте се за превенцията на рак на кожата в нашата медицинска практика и обърнете внимание на възможностите за превенция, които позволяват черният и белият рак на кожата да бъдат ранно открити и излекувани.