Естетика

Дали се чувстваме комфортно в кожата си, зависи от много фактори. Един от тях е със сигурност естетиката. Един поглед в огледалото ни показва дали сме удовлетворени и щастливи от външния си вид или дали този вид оказва неблагоприятно влияние върху нашето благосъстояние. Ние трябва да се чувстваме на първо място красиви и атрактивни, а след това да излъчваме това чувство и към други хора. Лечението на бръчки е начин да адаптираме субективното си чувство за красота към собствените си желания.

Защото възрастта не трябва да си личи: хиалуронова киселина и ботулин

Ние третираме в нашата дерматологична практика бръчки и линии на лицето с ботулин и / или хиалуронова киселина. Всички естествени загуби на обем, произтичащи от стареенето, могат да бъдат нежно компенсирани с хиалуронова киселина. За стягане на кожата на лицето, ние използваме колагенова стимулираща терапия (колагенова индукционна терапия, медицински микроигли). С този съвременен метод на лечение на бръчки, ние също можем да третираме шията, деколтето и задната част на ръката. Дори белези и стрии от бременност могат да бъдат лекувани ефективно по този начин. Независимо дали с 8-точков лифтинг или подмладяване на кожата с кожен бустер, възрастта Ви не трябва да личи. Ботулинът е отличен за лечение на мимически бръчки и прекомерно потене. Информирайте се в моята дерматологична практика за лечение на хиперхидроза.

Мезотерапия: естествено попълване на бръчки

Резултатите от различните видове мезотерапия са поразителни. Въпреки че често се подценява, лечението с напълване на малки бръчки и устни се радва на много сериозно приемане. Естественото, безрисково и безболезнено подмладяване на кожата, без никакви химични вещества, се извършва с коктейл от полезни за обмяната елементи . След около 20 минути всичко приключва и бързо се вижда невероятен ревитализиращ ефект. Бръчките около очите се изглаждат. Изгорена от слънцето кожа става по-стегната и по-бледа, бледият тен придобива блясък.

Лазерна терапия

С лазерната терапия, едно много леко и щадящо лечение, което непрекъснато се развива, могат да бъдат отстранени доброкачествени кожни лезии като съдови звезди, соларни петна и брадавици. Лазерно третиране на разширени вени. Този метод на лечение се извършва амбулаторно и безболезнено и постига отлични резултати естетически и функционално. Красивите крака са най-важната цел на лазертерапията на разширени вени, и подобряване от 80-90% може да се постигне с нисък риск. Чувствайте се добре, защото го заслужавате!